Fri fragt på ordrer over 299,-

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

KIKIS POTER
v/ Jannie T.
Adresse: 2300 København S
E-mailadresse: kontakt@kikispoter.dk
Telefonnr. : +45 31 37 61 61
Etableringsår: 2021
CVR: 42825298

Produktinformation

På kikispoter.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til kikispoter.dk via mail: kontakt@kikispoter.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling

KIKIS POTER modtager betaling via en sikker krypteret forbindelse (SSL), og vi modtager: DANKORT, VISA, Mastercard og MobilePay samt Anyday.

*Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Reklamation

Kikispoter.dk yder ifølge købeloven forbrugere 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler) for varekøb. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter burde ske efter Køber har opdaget manglen til kikispoter.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I tilfælde af fysiske skader på produktet, bedes kikispoter.dk informeres om dette senest næste hverdag efter modtagelsen, da det letter din bevisbyrde for, at skaden er sket under transporten.

Hvis din pakke viser tegn på skade ved modtagelsen, bedes du nægte at modtage den, eller få posthuset til at påføre, at pakning viste tegn på transportskade.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Varen sendes til

Kikispoter v/Jannie Toldbod

Stolemagerstien 11,4

230 København S

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. I tilfælde af fejl i levering af varer, bedes du kontakte os og sende billedokumentation, hvorefter vi sender en returlabel, så du kan sende den forkerte vare retur. Vi afsender den korrekte vare efter modtagelse.

Ingen fortrydelsesret

For levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Modtagelse af din pakke

Når du modtager din pakke, opfordrer vi kraftigt til at du kontrollerer om du har modtaget alle de varer du har bestilt. Hvis du mangler noget i din bestilling, håber vi at du kontakter os hurtigst muligt. Du skal kontakte os senest 14 dage efter modtagelse, hvis du mangler noget i pakken.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Kikispoters kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Kikispoter.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@kikispoter.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Henter du ikke din pakke fra pakkeshop og pakken kommer retur til os, hæfter du selv for de omkostninger der er forbundet med at pakken kommer retur til os.

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering bedes du bruge GLS eller PostNord pakker. Da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, såfremt du samtidig giver os besked om fortrydelsen. Du hæfter dog selv for de udgifter der er forbundet med at varen sendes retur til os.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private.

Forbehold for ændringer

kikispoter.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

*Læs mere her om Anyday

Vi samarbejder med Anyday om fair delbetaling
I samarbejde med Anyday tilbyder vi dig, at du kan købe dine varer i dag og dele din betaling op over
flere måneder. Delbetaling med Anyday koster dig ikke noget, og der er ingen pludselige renter eller
gebyrer.
På alle vores produkter vil du se Anydays price-widget, ved at klikke kan du få information omkring
Anyday og se, hvordan betalingsplanen for dit køb vil se ud.

Hurtige fakta om Anyday
● Altid rente- og gebyrfri delbetaling
● Køb for op til 30.000 kr.
● Del din betaling op over flere måneder
● Hurtigt kredittjek og oprettelsesproces
● Ingen ubehagelige overraskelser

Hvordan fungerer Anyday?
Anyday fungerer således, at du vælger dine ønskede produkter. Herefter vælger du at betale med
Anyday.
Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en hurtig oprettelsesproces, hvor du
opretter dig med dit NemID.
Du betaler første rate af købet med det samme. Det resterende beløb vil dernæst blive fordelt ud
over de efterfølgende måneder, hvor Anyday automatisk trækker beløbet på den sidste bankdag i
måneden.
Du kan altid se, hvornår du skal betale, og hvad du skal betale.
Du kan købe for helt op til 30.000 kr. med Anyday.
Vi betaler som forretning et transaktionsgebyr til Anyday for at sikre, du altid kan dele din betaling
rente- og gebyrfrit.

Betingelser for brug af Anyday
● Du skal være 18 år
● Du skal have et gyldigt betalingskort
● Du skal have registreret adresse i Danmark
● Du må ikke have hemmelig adresse
● Du skal have et beløb svarende til første rate af dit ønskede køb tilgængelig på din konto
● Du må ikke være registreret som dårlig betaler
● Du skal kunne kreditgodkendes

Hvem er Anyday?
Anyday er en danskejet virksomhed placeret i Aarhus, som beskæftiger sig med online betalinger.
Menneskene bag virksomheden har alle stor erfaring fra den finansielle verden og e-handel. Anyday
er desuden en E-mærket virksomhed.
Du kan læse mere om Anyday ved at besøge deres website: Anyday.io