Om mig

“Jeg elsker dyr og har haft dyr hele mit liv. Både hunde, heste, kaniner og katte. Hunde har altid været en stor del af mit liv, de har en helt særlig personlighed, loyalitet og evig glæde.”

Kvalitet der er til at betale

Min vision med Kikis Poter er, at finde nøje udvalgte produkter som er god kvalitet og til at betale. Jeg vil bestræbe mig på løbende, at finde de nyeste varer på markedet og få dem ind i sortimentet hurtigst muligt. Kvaliteten er vigtig for mig, men din tilfredsfred er mindst lige så vigtig.

0

Procent tilfredse kunder

Historien bag

Kikis Poter er nyopstartet webshop. Stiftet og drevet af mig Jannie. Det hele startede som en drøm og er nu endelig blevet til virkelighed.

Jeg elsker dyr og har haft dyr hele mit liv. Både hunde, heste, kaniner og katte. Hunde har altid været en stor del af mit liv, de har en helt særlig personlighed, loyalitet og evig glæde.

Jeg har i en del år drømt om racen Fransk Bulldog, men jeg skulle vente helt til 2019 før mit ønske om en Fransk Bulldog gik i opfyldelse. September 2019 kom Kiki til min familie hvor hun hurtigt faldt til og blev alles lille charmetrold. Siden hen kom også Snowie til, en lille pomeranier og i forvejen havde vi 2 katte. Alle kommer overens og ved hvor hinandens grænser er.