AYF standard

149 ,-

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Always Your Friend standard pakken består af en valgfri shampoo, travel size 30 ml, en travel size balsam 30 ml samt et microfiber håndklæde størrelse 40 x 40 cm i enten sort eller pink. Ved køb af denne pakke sparer du kr. 48,-

Vi har 3 forskellige shampooer i travel size at vælge imellem:

  • KERATIN REPAIR

Rigt og sundt hår med Keratin Restore Shampoo, der genopretter pelsen til sin naturlige tilstand. Reducerer hårtab og reparerer beskadiget eller tørt hår, samtidig med at hårets sejhed og elasticitet forbedres fra den allerførste vask. Den kommer med en uimodståelig duft af orkidéer.

Koncentration: Meget koncentreret. Det kan fortyndes op til 20: 1. Tilsvarer 5000 ml ved fortynding.
Foreslåede hårtyper: Dobbelt-pels, hård pels, langt hår, kort hår, silkeagtigt hår, trådbaseret hår
Designet til: Hund, kat, kanin, hest

Sådan gør du:
Fugt pelsen med lunkent vand. Massér grundigt med shampoo i 5-10 minutter og skyl. Gentag behandlingen og tør derefter godt med et varmt håndklæde. Hvis det er muligt, skal du også bruge en hårtørrer.

Fortynding
Keratin Restore Shampoo er stærkt koncentreret. Brug 1 del shampoo og 20 dele lunkent vand. For eksempel til et mellemstort kæledyr skal du bruge en tom flaske til at tilføje 30 ml shampoo og 600 ml lunkent vand og derefter ryste godt i 10 sekunder.

Fri for potentielt skadelige ingredienser
Keratin Restore Shampoo indeholder ikke SLS (natriumlaurylsulfat), farvestoffer, parabener, mineralolie, etanolaminer, GMO’er (genetisk modificerede organismer), rengøringsmidler, propylenglykol. Den er glutenfri, kulstofneutral og pH-afbalanceret.

  • DEEP CLEANING

Dybderensende shampoo

Professionel shampoo til økologisk anvendelse. Udviklet som en dybderensende shampoo, der arbejder dybt med snavs og lugt uden, at beskadige pelsen og huden.
Fungerer med ALWAYS YOUR FRIENDS Shampoo -produkter for at forbedre resultatet.

Meget koncentreret.

Det kan fortyndes op til 32: 1

  • ORGANIC BRIGHTNESS

Shampoo, der understreger og forbedrer pelsens naturlige farve. Giver pelsen en perfekt struktur og glans. For fantastisk elasticitet og vitalitet.

Ideel til hvide, sorte, brune, sorte/tan & wolfsobel pelse. Skabt med naturlige ekstrakter til at fugte huden & håret. Det giver håret en unik naturlig glitter og fantastisk tekstur, mens håret er beskyttet mod støv og dårlig lugt. Koncentration: Stærkt koncentreret. Det kan fortyndes op til 20:1. 

Application
Ryst længe før brug. Fugt pelsoverfladen med lunkent vand. Fortynd shampoo op til 32 til 1. Massér grundigt med den fortyndede shampoo og skyl. Gentag behandlingen, og tør derefter godt. For optimale resultater, lad den stå i op til 10 minutter for at lade den økologiske aloe vera, den økologiske natlysolie & ekstra jomfru olivenolie gøre sit job. Skyl grundigt og gentag om nødvendigt. Efter vask tørres godt med en hårtørrer.

Fortynding

Økologiskbrightness Shampoo er stærkt koncentreret og kan fortyndes i et forhold på 20 til 1. Brug 1 del shampoo & 20 dele lunkent vand. . 


Naturlige nøgleingredienser

Økologisk Aloe Vera
Aloe vera indeholder proteolytiske enzymer, der reparerer døde hudceller på huden. Det fungerer også som en god balsam, hvilket efterlader pelsen glat og skinnende. Det fremmer hårvækst, forhindrer kløe på huden, reducerer skæl og nærer håret. Aloe Vera er rig på mineraler, vitaminer og enzymer. Det er antibakteriel, svampedræbende, antiinflammatorisk, forhindrer rødme, det hjælper med at helbrede sår og lindrer irriteret hud.
har olivenolie, mange anti-aging antioxidanter og fugtgivende squalen, hvilket gør det fantastisk til hår og hud.
Olivenolie har en fugtgivende effekt, der nærer huden og giver en langvarig fugt skjold for at holde huden glat og smidig. Det hjælper også med at forhindre skæl og hårtab. Olivenolie hjælper også med at styrke individuelle hår for at undgå hår revner.

E-vitamin er en kraftig antioxidant, der kan være effektiv til at reducere UV-skader på huden. E-vitamin kan hjælpe med at nære og beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Derudover kan E-vitamin hjælpe med at genopbygge glansen som følge af skade. Panthenol (Vitamin B5)
Panthenol bruges som blødgørende og fugtighedscreme på grund af sin evne til at binde sig til håret og give hydrering. Derudover styrker panthenol håret, styrker huden, modvirker eksem, kløe, skællet hud, skør pels og hårtab. D Panthenol giver naturlig farve og glans, giver volumen, forbedrer hud og pels kvalitet, gør børstning lettere, reparationer beskadiget / slidt pels og forbedrer hårets elasticitet.

Glycerin
glycerin kommer fra planter. Det er en blødgørende og fugtgivende middel; det blødgør og fugter huden ved at danne et fedtet lag på toppen, der trækker eller fælder vand i / på huden. Det bruges til at behandle mange fede hudsygdomme, såsom acne og hudinfektioner. Det maksimerer det sundeste hår. Bentonit ler hjælper med at fjerne toksiner fra porerne, og gør det muligt for huden at helbrede og reducerer betændelse og rødme. Bentonit ler indeholder natrium, kalium og calcium – mineraler, der er nødvendige for hårvækst. Det tilføjer intens glans til håret: Ud over at fungere som en fremragende hårmaske. Basilikum æterisk olie
Basilikumolie. De antiinflammatoriske egenskaber ved basilikumolie gør det til et fremragende hudmiddel mod irritationer, kløe, små sår og sår. Det har en beroligende og afslappende effekt, der hjælper med at styre eksem. Den indeholder C-vitamin, hvilket øger metabolismen af hudceller. Det opretholder kollagen af huden, som er ansvarlig for dermis-laget og dets elasticitet. Derudover reducerer basilikumolie hårtab, fremmer hårvækst og får håret til at skinne.

Aften Primrose olie har en fantastisk duft, og det er en stærk ingrediens til almindelige hudsygdomme såsom acne, rynker og eksem. Det er fyldt med Omega-6 fedtsyrer, afgørende for sund hud og negle. Giant let olie er en rigelig kilde til fedtsyrer såsom gamma-linolensyre og antioxidanter. Gamma-linolensyre hjælper med at øge hud og hår fornyelse, som fremmer hårvækst. Bekymrer sig for huden for at sikre sund hårvækst. Titandioxid
titandioxid er en naturligt forekommende oxid af titanium. Det beskytter huden mod UVA stråling og betragtes ikke som en risiko for hudfølsomhed. Fordi det er blidt, titandioxid er en fremragende solcreme, der er aktiv for følsom hud tilbøjelige til rødme. Det giver også pelsen en intens glans.


Fri for potentielt skadelige ingredienser

Naturlig organisk lysstyrke Shampooen indeholder ingen SLS (natrium laurylsulfat), ingen PEG, ingen farvestoffer, ingen parabener, ingen mineralolie, ingen ethanolaminer, ingen GMO’er (GMO’er), ingen animalske derivater, ingen stærke rengøringsmidler, ingen propylenglycol, Ingen fortykkelsestilsætningsstoffer. Det er vegansk, glutenfrit, CO2-neutralt og pH-afbalanceret.


Ingredienser
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis*, overfladeaktive stoffer fra kokos og rapsfrø, bentonit ler, pantenol, milde konserveringsmidler, konditioneringsmidler, Olea Europaea olie*, titandioxid, Oenothera Biennis Οil*, E-vitaminacetat, duft.
* Økologisk
dyrkede ingredienser

 

Yderligere information

Shampoo

Keratin repair, Deep cleaning, Bio brightness

Farve

Sort, Pink

AYF standard

Select Options