Bandana – blå

49 ,-

Beskrivelse

Bandana i en utrolig smuk blå farve, Nogle kalder farven koboltblå, andre kalder den kongeblå – uanset, så er det er utrolig smuk farve.

Bandana´en er syet i eget hjem/systue efter bedste evne og er fremstillet i bomuldspoplin som er et fint stof, som oftest bruges til skjorter.  Poplin er et tæt vævet stof. Poplin kan have en silkeblød, let og blød fornemmelse og blive mere stramt ved strygning.

Vores bandana er nem, at sætte på hundens halsbånd og tage af igen, og kan monteres på alle halsbånd med en maks bredde på 3 cm inkl. spænde. Den er flot som en oversize til en mindre hund, og lækker til en større hund. Har du ikke et halsbånd, som passer til vores bandana, så kan vi anbefale vores soft læderhalsbånd, lavet af varmt bøffel læder, blødt og meget robust.

Størrelser:

S – til de små hunde, så som pomeranians, shitzu med flere

M – til mellemstore hunde, så som fransk bulldog, engelsk staffordshere terrier med flere.

Hvis du har en ekstra stor, eller lille hund som du ønsker en bandana til, eller har et ønske om at pladsen til halsbåndet skal være større eller mindre end de ca 3cm vi laver dem i, så skriv til os på kontakt@kikispoter.dk så vil vi med glæde fremstille en bandana til jeres hund som passer til jeres ønsker.

 

30°C 40°C

Tåler ikkeTåler ikke

HængetørreHængetørre

Høj varmeHøj varme

P RensP Rens

Tåler ikke blegningTåler ikke blegning

 

 

Bandana - blå

49 ,-