Bandana – Leopard

49 ,-

Beskrivelse

Denne smukke bandana i leopard er egen produktion.

Vores bandana er lavet af bomuldsjersey som er strikket i et tyndt garn, som giver en blød og lækker kvalitet. Denne bomuldsjersey er lavet af 95% bomuld og 5% elastan, hvilket gør stoffet smidigt og elastisk.

Vores bomuldsjersey som du ser her er Oeko-tex certificeret. Med Oeko-tex certificeret bomuldsjersey, kan du som forbruger sikre dig, at produktet er testet for skadelige stoffer.

Vores bandana er nem, at sætte på hundens halsbånd og tage af igen, og kan monteres på alle halsbånd med en maks bredde på 3 cm inkl. spænde. Den er flot som en oversize til en mindre hund, og lækker til en større hund. Har du ikke et halsbånd, som passer til vores bandana, så kan vi anbefale vores soft læderhalsbånd, lavet af varmt bøffel læder, blødt og meget robust.

Størrelser:

S: passer til små hunde så som pomeranians, shitzu med flere.
M: passer til hunde på størrelse med en fransk bulldog, staffordshere terrier med flere

Hvis du har en ekstra stor, eller lille hund som du ønsker en bandana til, eller har et ønske om at pladsen til halsbåndet skal være større eller mindre end de ca 3cm vi laver dem i, så skriv til os på kontakt@kikispoter.dk så vil vi med glæde fremstille en bandana til jeres hund som passer til jeres ønsker.

 

Vaskeanvisninger/pleje:

40°C

Høj Varme

Middel varme

F Rens

Tåler ikke blegning

Bandana - Leopard

49 ,-