Bandana lyserød m/sommerfugle

49 ,-

Beskrivelse

Denne smukke bandana er egen produktion. Vores bandana er lavet af bomuldsjersey som er strikket i et tyndt garn, som giver en blød og lækker kvalitet. Denne bomuldsjersey er lavet af 95% bomuld og 5% elastan, hvilket gør stoffet smidigt og elastisk.

Vores bomuldsjersey som du ser her er Oeko-tex certificeret. Med Oeko-tex certificeret bomuldsjersey, kan du som forbruger sikre dig, at produktet er testet for skadelige stoffer.

Vores bandana er nem, at sætte på hundens halsbånd og tage af igen, og kan monteres på alle halsbånd med en maks bredde på 3 cm inkl. spænde. Den er flot som en oversize til en mindre hund, og lækker til en større hund. Har du ikke et halsbånd, som passer til vores bandana, så kan vi anbefale vores soft læderhalsbånd, lavet af varmt bøffel læder, blødt og meget robust.

Hvis du har en ekstra stor, eller lille hund som du ønsker en bandana til, eller har et ønske om at pladsen til halsbåndet skal være større eller mindre end de ca 3cm vi laver dem i, så skriv til os på kontakt@kikispoter.dk så vil vi med glæde fremstille en bandana til jeres hund som passer til jeres ønsker.

 

Størrelser:

S: passer til hunde på størrelse med en fransk bulldog

M: passer til hunde på størrelse med en staffordshere terrier

 

Vaskeanvisninger/pleje:

40°C 40°C

Høj Varme Høj Varme

Middel varme Middel varme

F Rens F Rens

Tåler ikke blegning Tåler ikke blegning

Bandana lyserød m/sommerfugle

49 ,-