Bandana & scrunchie sæt, leopard

69 ,-

Beskrivelse

Bandana-scrunchie-sæt

Smuk bandana til din hund og en matchende scrunchie til hunde ejeren.

Bandana

Denne smukke bandana er egen produktion. Vores bandana er lavet af bomuldsjersey som er strikket i et tyndt garn, som giver en blød og lækker kvalitet. Denne bomuldsjersey er lavet af 95% bomuld og 5% elastan, hvilket gør stoffet smidigt og elastisk.

Vores bomuldsjersey som du ser her er Oeko-tex certificeret. Med Oeko-tex certificeret bomuldsjersey, kan du som forbruger sikre dig, at produktet er testet for skadelige stoffer.

Vores bandana er nem, at sætte på hundens halsbånd og tage af igen, og kan monteres på alle halsbånd med en maks bredde på 3 cm inkl. spænde. Den er flot som en oversize til en mindre hund, og lækker til en større hund. Har du ikke et halsbånd, som passer til vores bandana, så kan vi anbefale vores soft læderhalsbånd, lavet af varmt bøffel læder, blødt og meget robust.

Scrunchie

Denne fine scrunchie er egen produktion. Vores scrunchie er lavet af bomuldsjersey som er strikket i et tyndt garn, som giver en blød og lækker kvalitet. Denne bomuldsjersey er lavet af 95% bomuld og 5% elastan, hvilket gør stoffet smidigt og elastisk.
Vores bomuldsjersey som du ser her er Oeko-tex certificeret. Med Oeko-tex certificeret bomuldsjersey, kan du som forbruger sikre dig, at produktet er testet for skadelige stoffer.

 

Vaskeanvisninger/pleje:

40°C 40°C

Høj Varme Høj Varme

Middel varme Middel varme

F Rens F Rens

Tåler ikke blegning Tåler ikke blegning

Bandana & scrunchie sæt, leopard

69 ,-