Kikis hvalpe pakke

299 ,-

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Til forår og efterår er der flest tæver i løbetid, og det betyder at du nu sidder spændt og venter på nyt fra avler om din ønske hvalp er på vej. Måske ved du det allerede og dine bekymringer om den første tid med den lille ny hvalp har meldt sig. Tankerne om hvad der skal købes ind, og om hvad hvalpen har brug for?

Hvalpen har i starten brug for tryghed og tæt kontakt med sin nye familie. Der er fart på i starten og alt skal undersøges.

Vi er her for at hjælpe dig og derfor har vi sammensat en pakke med nøje udvalgte produkter som kan gi dig og din lille hvalp ro på i hjemmet i den første tid sammen. Vi har selv haft den skønne oplevelse med at hente vores egne ønske hvalpe hjem og vi har også selv erfaring med den helt fantastiske oplevelse selv at få hvalpe og senere hen skulle give dem videre til deres nye familier. Det har været hårdt at sige farvel men også meget lærerigt og skønt.
En af vores store erfaringer er, at duften af mor-hund giver enorm tryghed for hvalpen. Vi anbefaler derfor at I afleverer et tæppe/håndklæde hos avler som så kan sørge for at den ligger hos mor-hunden. Når I så henter jeres hvalp får i tæppet/håndklædet med så jeres lille hvalp kan dufte sin mor under transporten og i den første tid i det nye hjem. På den baggrund har vi valgt at en af produkterne i vores hvalpepakke er et microfiber håndklæde. Microfiber håndklædet kan I nemlig også bruge til når hvalpen skal i bad ( det er hurtigt tørrende) og/eller i kan bruge det til at tørre de små poter af når I har været ude på våde gåture 🐾

Vores hvalpepakke indeholder:

1 x lickimat str.S
1 x tubidog (tilfældig smag)
1 x woolf chicken chunkies
1  x JW mega æg
1 x reb legetøj i bomuld (tilfældig farve)
1 x reblegetøj m/bold
1 x KONG legetøj (tilfældig)
1 x fluffy seng (vælg mellem beige, hvid eller pink)
1 x microfiber håndklæde 40×40 i sort eller pink
1 x flat monkey 42 cm (med knitre lyd)

Værdi: 504,-

Skulle det ske at der er indhold i pakken som i absolut ikke ønsker, så kontakt os på kontakt@kikispoter.dk så kan vi sammen finde et andet produkt til tilsvarende pris og bytte ud med til din hvalpe pakke 🐾

Yderligere information

Farve

Beige, hvid, pink

Kikis hvalpe pakke

Select Options